Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Natječaj za prijavu na 31. Susret hrvatskih plesnih ansambala

1. listopada 2020.

Hrvatski sabor kulture poziva vas da se i ove godine prijavite na Natječaj i izborite svoje mjesto na 31. Susretu hrvatskih plesnih ansambala koji će se održati u POU Velika Gorica 7. – 8. 11. 2020.

Rok za prijavu plesnih uradaka je 1. 10. 2020.

Cilj Susreta hrvatskih plesnih ansambala je predstavljanje najuspješnijih ostvarenja plesnih amatera u Republici Hrvatskoj u tekućoj godini, razvijanje pozitivnog odnosa prema plesnim i glazbenim vrijednostima, međusobno upoznavanje, zbližavanje, socijalna kohezija, razvoj publike te stimulacija amaterskog rada uopće.

Hrvatski sabor kulture, kao glavni organizator, raspisuje Natječaj na koji se mogu javiti svi zainteresirani Ansambli. Pravo sudjelovanja na Susretu stječu Ansambli, članice HSK-a, odabrani od strane Povjerenstva za provedbu natječaja i odabir programa Susreta. Više informacija pronađite u Pravilima susreta hrvatskih plesnih ansambala dostupnim na mrežnim stranicama, kod stručne službe i u privitku. HSK zadržava pravo izmjene i dopune Programa koji će ove godine iznimno biti revijalnog karaktera zbog situacije uzrokovane pandemijom i koronavirusom.

Ispunjene prijavnice, snimke, tekst i fotografiju slati na adresu elektroničke pošte ples@hrsk.hr  zaključno s 1. 10. 2020. Za sve dodatne informacije možete se obratiti stručnoj suradnici za ples, Valentini Dačnik na 095 4556 877.

Privitci:

Usvojena Pravila Susreta hrvatskih plesnih ansambala 2020.

Natječaj 31. SHPA

Prijavnica za 31. SHPA

Detalji:

Datum:
1. listopada 2020.
Događaj Category:
Događaj Tags:
Scroll to Top
Scroll to Top